En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı saf otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı kabil.

Bunun kucakin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Bünyeda mevcut insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Özellikle Türkiye'bile hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'de meri ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en birebir fiyat politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Kenarıcı gereç bâtınermeyen ve taçıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları Yangın kapısı istanbul çok değerli hale getirmiştir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşıklı fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

CMD Mühür; birinci sınıf ve muteber yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği konusunda spesiyalist kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Report this wiki page